Άμεση- on line στο internet 24 ώρες για όλο τον χρόνο .

Τώρα ,αντικαθιστά το νούμερο αποστολής με το όνομα της επιχείρησης σας. Με τον τρόπο αυτό ο παραλήπτης λαμβάνει το μήνυμα από την επωνυμία της, αντί απλά για τον συνηθισμένο αριθμό τηλεφώνου .Μια νέα δυνατότητα μόλις γεννήθηκε !!

Ευέλικτη- φιλτράροντας από την βάση δεδομένων σας ανάλογα με το target group ανάμεσα σε όνομα, επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, ηλικία, επάγγελμα ,διεύθυνση κωδικό και λοιπά στοιχεία ,κάνοντας ακόμα πιο αποδοτική την προβολή σας.

Οικονομική- με το φθηνότερο sms της αγοράς .

Με απόλυτη ακρίβεια -με την λειτουργία report έχετε άμεσα τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά την κατάσταση αναφοράς/ παράδοσης των μηνυμάτων σας σε πραγματικό χρόνο.

Προσωπικά με την λειτουργία προσωπικού μηνύματος έχετε την δυνατότητα να στείλετε μαζικά προσωπικά μηνύματα με ΜΙΑ μόνο κίνηση.

Υπενθυμίσεις με την λειτουργία των υπενθυμίσεων, τώρα πια δεν ξεχνάτε τις ονομαστικές εορτές ή ακόμα και τα γενέθλια αυτών που έχετε καταχωρίσει πλέον στη βάση δεδομένων σας, με την βοήθεια της εταιρείας μας . Έτσι ,στέλνετε άμεσα το εορταστικό μήνυμα προβολής σας, απλά και εύκολα.
 
 
Designed by Reality